Produkty pro časovací relé (17)

Řemeslná výroba koňaku - XO koňak - Rezerva 2012 - Láhev 20 cl

Řemeslná výroba koňaku - XO koňak - Rezerva 2012 - Láhev 20 cl

Výjimečný produkt si žádá výjimečné balení UNIKÁTNÍ ŘEMESLO VE FRANCOUZSKÉM STYLU Rozhodli jsme se zvýraznit tento koňak prostřednictvím rafinovaného balení, abychom podtrhli francouzské řemeslo. DOPORUČENÍ K POUŽITÍ: Tento koňak si můžete vychutnat jako digestiv nebo s ledem. Může doprovázet jak vaše rodinné akce, tak vaše jídla, ale také se stát partnerem vašich večerů.
Château Cazeau Rosé 2022 Bordeaux - Vin rosé AOP Bordeaux

Château Cazeau Rosé 2022 Bordeaux - Vin rosé AOP Bordeaux

ORIGINE Víno rosé Bordeaux Château Cazeau se pyšní nádhernou girondinskou chartreuse, jejíž kořeny sahají až do 16. století. Nachází se ideálně v Gornacu, na jedné z nejstarších cest Entre-Deux-Mers, jen několik kilometrů východně od Sauveterre de Guyenne. Jeho vinice o rozloze více než 300 hektarů, z nichž 6 je věnováno výrobě tohoto rosé, těží z výjimečné polohy na jílovito-vápencových svazích, které dosahují výšky 110 metrů a jsou převážně orientovány na jih. Vinné révy, které jsou vysazeny kolem zámku, jsou rozumně rozděleny mezi červené a bílé odrůdy podle terroirů. S průměrným věkem 35 let jsou pěstovány s péčí, tradičním způsobem a s respektem k jejich prostředí. Prostorný sklep je vybaven všemi moderními zařízeními (kontrola teploty, pneumatické lisy, mikro-oxygénace) potřebnými k výrobě velkých vín.
Calvados 6 Let 70cl - Domaine Flaguerie

Calvados 6 Let 70cl - Domaine Flaguerie

Calvados 6 Ans se poznává podle své zlaté barvy. Vůně se vyznačuje intenzivními ovocnými aromaty jablek a čerstvého ovoce. Na patře je útok jasný s květinovými, tonickými, mentolovými a kořeněnými tóny. hrubá hmotnost: 1450g Hmotnost kartonu 6: 9kg
Krémový

Krémový

Přesný výběr vysoce kvalitních káv z Střední a Jižní Ameriky, Indie a Afriky, dokonale pražených, dává De Roccis CREMOSO espresso. Mimořádně jemná a hladká směs s silným, ale přesto delikátním závěrem.
Capriccio di Mare

Capriccio di Mare

Z exkluzivního receptu vzniká u Delfino Battista pravé hříšné potěšení. Jsou vybírány nejlepší filety ančoviček, které jsou omotány kolem kapary a baleny jeden po druhém, pouze s přídavkem extra panenského olivového oleje.
Morcillol 027

Morcillol 027

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masný průmysl, k výrobě tepelně zpracovaného masného produktu nazývaného "Morcilla". Formát: sáček 5 kg
VSOP - Armagnac Castarède

VSOP - Armagnac Castarède

Náš Bas Armagnac VSOP s obsahem 40° je směs několika ročníků, které zrály v dubových sudech minimálně 8 let. S topazově jantarovou barvou a bronzovými odlesky nabízí příjemnou vůni s tóny šafránu, lehkého pepře, kokosu a glazovaných švestek. Na patře poskytuje velký pocit svěžesti s aroma švestek a mandlí, přičemž si zachovává velmi pěknou rovnováhu. Dodáváno s etui, je to dokonalá volba pro milovníky armagnacu, kteří hledají rafinovaný chuťový zážitek.
Kulaté vrtací hlavy

Kulaté vrtací hlavy

Kulaté vrtací hlavy
Červené Víno Gravitace

Červené Víno Gravitace

AOP VENTOUX 40% Syrah 30% Grenache noir 30% Carignan
Čistý Původ 100% Peru

Čistý Původ 100% Peru

Peru patří mezi nejzalesněnější země na světě, více než polovina Peru je pokryta stromy – a velká část z toho je amazonský tropický les. Není divu, že Peru je v top 10 nejvíce biodiverzních zemí na světě. Bohužel, odlesňování a degradace lesů jsou v Peru vážné problémy, způsobené monokulturním zemědělstvím, těžbou, výstavbou silnic a nelegálním kácením. Protože kakao roste v agrolesnictví, jeho pěstování dává farmářům příležitost vydělat si, zatímco chrání lesy a zachovává biodiverzitu. Kakao Peru Ucayali je organicky produkováno a certifikováno; nejsou používány žádné pesticidy ani chemická hnojiva. Kakao Peru Ucayali pochází z odrůd Trinitario. Jeho chuťový profil se vyznačuje vyváženým čokoládovým tělem, nízkou kyselostí, s pozoruhodnými sladkými tóny karamelu a ořechů a náznaky ovocných chutí. Po ručním sběru přinášejí farmáři mokré kakaové boby do centrální fermentační jednotky. Původ: Peru Region: Střední Amazonie Odrůda: Trinitario Náznaky: Karamel, ořechový, ovocný SKU: 5430002193212 ČISTÁ ČOKOLÁDA: 100% kakaové boby Energie: 550Kcal, 2300kJ Celkový tuk: 52g z toho nasycené tuky: 31g Sacharidy: 5g z toho cukry: 0g Bílkoviny: 15g Sůl: 0g
Chorizo blanco criollo 120

Chorizo blanco criollo 120

Směs aditiv, koření a dochucovadel, určená pro masné výrobky, k výrobě tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "chorizo blanco" nebo "longaniza blanca", zrajícího tradičními metodami po dobu alespoň 30 dní. Formát: balení 160g, sáček 4kg
Armagnac Castarède - 1990

Armagnac Castarède - 1990

L'Armagnac Castarède - 1990 je prestižní ročník, který nabízí bezkonkurenční degustaci. Zrál v dubovém sudu, tento Armagnac s 40° se vyznačuje svou jemností a komplexností. S tóny zralého ovoce a koření se vychutnává pomalu, aby bylo možné ocenit všechny jeho nuance. Představen v elegantní krabičce, představuje dokonalý dárek pro znalce a milovníky rafinovaných destilátů. Tento ročník odráží výjimečný rok sklizně a každý doušek odhaluje dokonalou harmonii mezi sladkostí a teplem alkoholu. Ať už pro zvláštní příležitost, nebo prostě pro potěšení, L'Armagnac Castarède - 1990 je prvotřídní volba. Se svou aromatickou bohatostí a krásnou perzistencí okouzlí i ty nejnáročnější chutě.
Château Picon La Réserve Červené 2017 Bordeaux Supérieur - Červené víno AOP Bordeaux Supérieur

Château Picon La Réserve Červené 2017 Bordeaux Supérieur - Červené víno AOP Bordeaux Supérieur

PŮVOD Červené víno Bordeaux Supérieur Nejstarší zmínky o založení vinice Seigneurie de Picon sahají až do roku 1070. Po devět století se majetek jen zřídka změnil v rukou vlastníků, což odráží tradici zachování jeho pozemkového dědictví. V průběhu let byla vinice postupně znovu osazena a vinařství bylo plně zrenovováno a přizpůsobeno moderním technikám vinifikace. Château Picon se nachází v obci Eynesse, poblíž bastidy Sainte-Foy-la-Grande. Majestátní 81hektarový majetek se tyčí na náhorní plošině s výhledem na údolí Dordogne. Těží z výjimečného terroiru, charakterizovaného štěrkovou povrchovou vrstvou a jílovito-vápencovým podložím. Vinné révy, jejichž průměrný věk je 35 let, jsou převážně orientovány na jih. Jsou uspořádány v souvislém uspořádání kolem château a vinařství.
Château Clairet 2022 Bordeaux - Vin Clairet AOP Bordeaux

Château Clairet 2022 Bordeaux - Vin Clairet AOP Bordeaux

ORIGINE Vin Clairet Bordeaux Château Cazeau se pyšní nádhernou girondinskou chartreuse, jejíž původ sahá až do 16. století. Nachází se ideálně v Gornacu, na jedné z nejstarších cest Entre-Deux-Mers, jen několik kilometrů východně od Sauveterre de Guyenne. Jeho vinice o rozloze více než 300 hektarů, z nichž 6 je věnováno výrobě tohoto rosé, těží z výjimečné polohy na jílovito-vápencových svazích, které dosahují výšky 110 metrů a jsou převážně orientovány na jih. Vinné révy, které jsou vysazeny kolem zámku, jsou rozumně rozděleny mezi červené a bílé odrůdy podle terroirů. S průměrným věkem 35 let jsou pěstovány s péčí, tradičním způsobem a s respektem k jejich prostředí. Prostorný sklep je vybaven všemi moderními zařízeními (kontrola teploty, pneumatické lisy, mikro-oxygénace) potřebnými k výrobě velkých vín.
Calvados 10 LET 70cl - Domaine Flaguerie

Calvados 10 LET 70cl - Domaine Flaguerie

Calvados 10 let má jantarovou barvu s oranžovými odlesky. Vůně připomíná kandované jablko, s květinovými a kořeněnými tóny. Na patře - dokonalá rovnováha ovocného útoku s dlouhým závěrem karamelizovaného jablka, skořice a sušeného ovoce. Hrubá hmotnost: 1450 g / 3,2 lb Hmotnost krabice 6: 9 kg / 19,8 lb
Původ vanilky Komory

Původ vanilky Komory

Komory se skládají ze 4 ostrovů: Mayotte a tří ostrovů nezávislých na Francii, které tvoří Unie Komor (Velký Komor, Anjouan a Moheli). Velký Komor je sopečný ostrov. Ostrov trpí vážným nedostatkem vody, sopečné skály vodu neudržují a je zde málo zdrojů. Hlavním ekonomickým zdrojem je pěstování vanilky. Vanilka, která byla na Komory zavedena před 30. lety 20. století, se pěstuje na všech čtyřech ostrovech tradičním způsobem. Tato rozmarná orchidej nabízí krásný květ s hroznovitým uspořádáním. Oplodnění provádějí ženy ručně za úsvitu. Dobrá pracovnice „vdává“ 1000 až 1500 vanilkových květů denně. Během sklizně se sbírá lusk po lusu, přesně těsně před „technickou zralostí“. Původ: Komory Region: Velký Komor Odrůda: Planifolia Náznaky: Rostlinné, květinové, estragon SKU: 5430002193137 obsah Polyolů: 25g ° Energie: 525Kcal, 2197kJ Celkový tuk: 49g z toho Nasycené tuky: 30g Sacharidy: 32g z toho Cukry: 6g * Bílkoviny: 9g Sůl: 0g
Bas Armagnac CASTAREDE Hors d'Age

Bas Armagnac CASTAREDE Hors d'Age

Bas Armagnac, který zrála v dubových sudech 20 až 30 let.